Openingsuren keuken van ma tot vrij 

12u - 13u.30 & 19u - 22.00u


Reserveer uw tafel online

Menukaart 

 

 Tapas
 
Spaanse aperitiefsalami 10.00
Pikante salami 10.00

Gedroogde ham "Jamon 100% Iberico Bellota, Dehesa de Ectremadura"

18.00

Trio gedroogde ham(Iberico Bellota)– Spaanse salami – pikante salami

14.00

Gegrilde scampi (6stuks) / huisgemaakte tartaar 19.00
Oesters  (6 stuks / 9 stuks) 18.00 / 25.00
Secreto 7 dry aged Rubia Galeta (gedroogde entercote) 18.00
Bij alle tapas bordjes wordt er brood geserveerd


Voorgerechten

 
   
Kaaskroketten v/d Chef 12.00
Garnaalkroketten v/d Chef 17.00
Escargots 16.00
Rundscarpaccio van ons Belgisch Witblauw 16.00
olijfolie / balsamico / Parmezaanse schilfers / rucola  
Artisanaal gerookte zalm (top kwaliteit) / ajuin / peterselie / citroen 16.00
Gegrilde scampi (wild catch – black tiger) / huisgemaakte tartaar 17.00
Gamba's "Black Tiger India (3 stuks) 18.00
Oesters  (6 stuks / 9 stuks) 18.00 / 25.00
Gegrilde kreeft v/d Chef (per 2 pers.) prijs per persoon 24.50
   

 

Hoofdgerechten

Alle gerechten worden op houtvuur gebakken op de grill 
 
Hambuger "Het Tomme Goed" met koud sausje 18.00
Hamburger Txogitxu met koud sausje 19.00
Varkens Côte à l'os (verkrijgbaar per persoon) 19.00
Rundsbrochette "Het Tomme Goed" (malse stukken - 300gr) 22.00
Côte à l’os van ons Belgisch “Witblauw” (verkrijgbaar per persoon) 26.00
Côte à l’os van Ierse Ribeye “Angus” (verkrijgbaar per persoon) prijs per persoon 30.00
Côte à l’os “Txogitxu” (Carnicas Harakinak) Dry Aged (3 weken) (prijs per persoon) 49.00
Geput uit een lange traditie van meer dan 150 jaar selectie van de beste koeien, is Txogitxu een gepassioneerd begeesteraar van de magistrale cider- en grillcultuur, die zo eigen is aan San Sebastian in Spaans Baskenland. Deze cultuur onderscheidt zich door uitsluitend vlees te selecteren van oudere koeien en ossen vanaf 7 jaar tot soms wel 20 jaar. (verkrijgbaar per persoon)  
Filet pur van ons Belgisch “Witblauw” 29.00
Lamskroon / lookboter 29.00
Gamba's "Black Tiger India (5stuks) 33.00
Op vel gebakken zalm (Schotse zalm "La Belle Rouge") 29.00
Scampi (wild catch – black tiger) / huisgemaakte tartaar 28.00
Kreeft v/d Chef (specialiteit v/d Chef)  50.00
   
Verse sausen van de Chef : béarnaise, champignon, peper, choron, blackwell 3.00


Bij alle hoofdgerechten zijn er verse frietjes of een aardappel in de pel inbegrepen, salade en tomaat.

  

Suggesties 
   
   
   
 

 

Gegrilde tonijn steak (hoofdgerecht) 30.00
Super Steak (+- 350 gram) botermals  24.00
   

 

 

 

 

 

 

Menu “Het Tomme Goed” 

€ 49.00

Voorgerecht
 
Rundscarpaccio van ons Belgisch Witblauw / olijfolie / balsamico / Parmezaanse schilfers / rucola
of
Artisanaal gerookte zalm (top kwaliteit) / ajuin / peterselie / citroen / vinaigrette
of
Garnaalkroketten v/d Chef (toeslag 1 euro)
 
Hoofdgerecht
 
Côte à l’os van ons Belgisch “Witblauw” (verkrijgbaar per persoon)
of
Côte à l’os van Ierse Ribeye “Angus” (verkrijgbaar per persoon) toeslag + €4.00 pp
of
Côte à l’os “Txogitxu” (Carnicas Harakinak) Dry Aged (verkrijgbaar per persoon) toeslag + €23.00 pp
of 

 NIEUW proef 2 soorten in 1 keer (verkrijgbaar vanaf 2 pers. en veelvoud van 2)

côte à l'os Witblauw en Ierse Ribeye  toeslag + €3.00 pp

iedereen moet gelijke bakwijze hebben

of

 NIEUW proef 3 soorten in 1 keer (enkel verkrijgbaar voor 3 /6 / 9 pers. of meer

côte à l'os Witblauw, Ierse Ribeye en Txogitxu  toeslag + €11.00 pp

iedereen moet gelijke bakwijze hebben

of
op het vel gebakken zalm toeslag + €3.00 pp
of
gegrilde scampi (wild catch - black tiger)  toeslag + €2.00 pp 
 
bij het hoofdgerecht worden verse frietjes of aardappel in de schil, salade en tomaat geserveerd,
met sausje naar keuze
Dessert 
 
Irish coffee  
of
Dame Blanche
 

 

Kinderkaart 
   
Kaaskroket (1 stuk / 2 stuks) 8.00 / 14.00
Garnaalkroket (1 stuk / 2 stuks) 10.00 / 19.00
Gegrilde chipolata 12.00
Hamburger "Het Tomme Goed" 12.00
Gegrilde filet pur 17.00
Gegrilde scampi's (6 stuks) 20.00
   

 

Dessert 
   
Advokaat 6.00
Kolonel (3 bollen citroensorbet / wodka) 10.00
Crème brulée (eigen specialiteit) 9.00
Chocolademousse v/d Chef 8.00
Coupe vanille 7.00
Coupe advokaat 9.00
Dame Blanche 9.00
Chocolade moelleux / ijs 9.00
Kaasbordje (de smaak van kaas) 12.00
   
   
  Voor de kleine snoepertjes
   
Kinderijs (2 bollen) 6.00
Kinder dame blanche 7.00

Het Tomme Goed b.v.b.a.

José Vanbeselaere
Rijkegemkouterstraat 7
8700 Tielt

Tel. 0477 513 888

BE.0553.769.238

KBC BE61 7360 0468 0417

info@hettommegoed.be 

Schrijf uw in op onze nieuwsbrief

ook verkrijgbaar bij
“Bij Hilde & Lieven"

Ieperstraat 53 te 8700 Tielt
Tel. 051 40 31 56
Openingsuren
Maandag t.e.m. zaterdag 5u.15 – 19u.00
Zondag 10u.30 – 12u.00

Reserveer uw tafel