Openingsuren van maandag tot vrijdag
's middags aankomst tussen 12:00-13:00
bar open tot 15:00 - gesloten om 15:30
's avonds aankomst tussen 19:00-21:00
bar open tot 23:30 - gesloten om 24:00
Bij annulering van uw reservatie of wijziging gelieve
te verwittigen via telefoon of sms
Restaurant gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen
kip aperio (5 stuks) met verse tartaar saus | 11.00 |
Witte worst by Dierendonck gegrild(warm) | 12.00 |
Calamaris friti met verse tartaar saus | 13.00 |
Gedroogde ham "Jamon 100% Iberico Bellota, Dehesa de Ectremadura" | 18.00 |
Secreto 7 dry aged Rubia Galeta (gedroogde entercote) | 18.00 |
duo bordje Secreto / gedroogde ham IbericoGegrilde scampi (6stuks) / huisgemaakte tartaar | 19.00 |
Scampi (6stuks) / huisgemaakte tartaarsaus | 19.00 |
Oesters (6 stuks / 9 stuks) | 18.00 / 25.00 |
Pasterami Holstein gegrild by Dierendonck (warm) | 14.00 |
Bij alle tapas bordjes wordt er brood geserveerd |
Voorgerechten
verse groentensoep (alleen in de winter) | 7.00 |
Calamaris friti met verse tartaar saus | 13.00 |
Kaaskroketten v/d Chef | 12.00 |
Garnaalkroketten v/d Chef | 17.00 |
Rundscarpaccio van ons Belgisch Witblauw | 16.00 |
olijfolie / balsamico / Parmezaanse schilfers / rucola | |
Escargots | 16.00 |
Artisanaal gerookte zalm (top kwaliteit) / ajuin / peterselie / citroen | 16.00 |
Gegrilde Scampi (wild catch, black tiger) met verse tartaarsaus | 17.00 |
Gamba's "Black Tiger India (3 stuks) NIET OP VRIJDAGAVOND | 18.00 |
Oesters (6 stuks / 9 stuks) | 18.00 / 25.00 |
Gegrilde kreeft v/d Chef (per 2 pers.) prijs per persoon (niet op vrijdagavond) | 26.50 |
Hoofdgerechten
Alle gerechten worden op houtvuur gebakken op de grill | |
Hambuger "Het Tomme Goed" met koud sausje | 18.00 |
Hamburger Txogitxu met koud sausje | 19.00 |
Varkens Côte à l'os (verkrijgbaar per persoon) | 20.00 |
Rundsbrochette "Het Tomme Goed" (malse stukken - 300gr) | 24.00 |
Côte à l’os van ons Belgisch “Witblauw” (verkrijgbaar per persoon) | 28.00 |
Côte à l’os van Ierse Ribeye (verkrijgbaar per persoon) prijs per persoon | 32.00 |
Côte à l’os “Oedslach” by Dierendonck (prijs per persoon) | 49.00 |
6 à 8 weken gefermenteerd, de smaak van vroeger, TOPPER | |
Filet pur van ons Belgisch “Witblauw” | 29.00 |
Lamskroon / lookboter | 30.00 |
Gamba's "Black Tiger India (5stuks) NIET OP VRIJDAGAVOND | 33.00 |
Op vel gebakken zalm (Schotse zalm "La Belle Rouge") | 30.00 |
Scampi (wild catch – black tiger) / huisgemaakte tartaar | 29.00 |
Gegrilde tonijn | 32.00 |
Kreeft v/d Chef (specialiteit v/d Chef) NIET OP VRIJDAGAVOND | 52.00 |
>Verse sausen van de Chef : béarnaise, champignon, peper, choron, blackwell | 3.00 |
Gratin aardappelen (verse eigen bereiding) | 1.50 |
Bij alle hoofdgerechten zijn er verse frietjes of een aardappel in de pel inbegrepen, salade en tomaat.
Suggesties |
iedere week zijn er andere suggesties, speciale côte à l'os,... |
|
|
Menu “Het Tomme Goed”
€ 50.00
Voorgerecht |
Rundscarpaccio van ons Belgisch Witblauw / olijfolie / balsamico / Parmezaanse schilfers / rucola |
of |
Artisanaal gerookte zalm (top kwaliteit) / ajuin / peterselie / citroen / vinaigrette |
of |
Garnaalkroketten v/d Chef (toeslag 1 euro) |
Hoofdgerecht |
Côte à l’os van ons Belgisch “Witblauw” (verkrijgbaar per persoon) |
of |
Côte à l’os van Ierse Ribeye “Angus” (verkrijgbaar per persoon) €54.00 |
of |
Côte à l’os “Txogitxu” (Carnicas Harakinak) Dry Aged (verkrijgbaar per persoon) €74.00 |
of |
NIEUW proef 2 soorten in 1 keer (verkrijgbaar vanaf 2 pers. en veelvoud van 2) côte à l'os Witblauw en Ierse Ribeye €54/p. iedereen moet gelijke bakwijze hebben |
of |
NIEUW proef 3 soorten in 1 keer (enkel verkrijgbaar voor 3 /6 / 9 pers. of meer) côte à l'os Witblauw, Ierse Ribeye en Txogitxu €61.00/p. iedereen moet gelijke bakwijze hebben |
of |
op het vel gebakken zalm €52.00/p. |
of |
gegrilde scampi (wild catch - black tiger) €51.00/p. |
bij het hoofdgerecht worden verse frietjes of aardappel in de schil, salade en tomaat geserveerd, met sausje naar keuze |
Dessert |
Irish coffee |
of |
Dame Blanche |
Kinderkaart | |
Kaaskroket (1 stuk / 2 stuks) | 8.00 / 14.00 |
Garnaalkroket (1 stuk / 2 stuks) | 10.00 / 19.00 |
Gegrilde chipolata | 12.00 |
Hamburger "Het Tomme Goed" | 12.00 |
Gegrilde Côte à l'os Witblauw (mager en mals vlees) | 17.00 |
Gegrilde scampi's (6 stuks) | 20.00 |
Dessert | |
Advokaat | 6.00 |
Kolonel (3 bollen citroensorbet / wodka) | 11.00 |
Crème brulée (eigen specialiteit) | 9.00 |
Chocolademousse v/d Chef | 8.00 |
Coupe vanille | 7.00 |
Coupe advokaat | 9.00 |
Dame Blanche | 9.00 |
Chocolade moelleux / ijs | 10.00 |
Aardbeien natuur (seizoen) | 7.00 |
sorbet van citroen | 7.00 |
Coupe verse aardbeien (seizoen) | 11.00 |
Voor de kleine snoepertjes |
|
Kinderijs (2 bollen) | 6.00 |
Kinder dame blanche | 7.00 |
Het Tomme Goed b.v.b.a.
José Vanbeselaere
Rijkegemkouterstraat 7
8700 Tielt
Tel. 0477 513 888
BE.0553.769.238
KBC BE61 7360 0468 0417
Ieperstraat 53 te 8700 Tielt
Openingsuren
Maandag t.e.m. zaterdag 5u.15 – 19u.00
Zondag 10u.30 – 12u.00