Openingsuren van maandag tot vrijdag
's middags aankomst tussen 12:00-13:00
bar open tot 15:00 - gesloten om 15:30

's avonds aankomst tussen 19:00-21:00
bar open tot 23:30 - 
gesloten om 24:00

Bij annulering van uw reservatie of wijziging gelieve
te verwittigen via telefoon of sms

Reserveer uw tafel online

Restaurant gesloten op zaterdag, zondag, maandagmiddag en feestdagen

Menukaart 

 

   
Witte worst by Dierendonck gegrild(warm) 13.00
Calamaris friti met verse tartaar saus 13.00
Gedroogde ham "Jamon 100% Iberico Bellota, Dehesa de Ectremadura" 18.00
Secreto 7 dry aged Rubia Galeta (gedroogde entercote) 18.00
Gebrande gerookte zalm 19.00
Scampi (6stuks) / huisgemaakte tartaarsaus 19.00
Oesters  (6 stuks / 9 stuks) 19.00 / 28.00
Crusty Chicken / tartaarsaus

15.00 

   
   
   
Bij alle tapas bordjes wordt er brood geserveerd


Voorgerechten

   
Calamaris friti met verse tartaar saus 13.00
Kaaskroketten v/d Chef 14.00
Garnaalkroketten v/d Chef 19.00
Rundscarpaccio van ons Belgisch Witblauw 17.00
olijfolie / balsamico / Parmezaanse schilfers / rucola  
Escargots 16.00
Artisanaal gerookte zalm (top kwaliteit) / ajuin / peterselie / citroen 18.00
Gegrilde Scampi (wild catch, black tiger) met verse tartaarsaus 17.00
Gamba's "Black Tiger India (3 stuks)  18.00
Oesters  (6 stuks / 9 stuks) 19.00 / 28.00
Gegrilde kreeft v/d Chef (per 2 pers.) prijs per persoon (niet op vrijdagavond) 30.00

 

Hoofdgerechten

Alle gerechten worden op houtvuur gebakken op de grill 
 
Hambuger "Het Tomme Goed" met koud sausje met broodje 22.00
   
Hamburger Wagyu met koud sausje en broodje 25.00
Gegrilde vegan schotel (3 dagen op voorhand bestellen aub) 28.00
Rundsbrochette "Het Tomme Goed" (malse stukken - 300gr) 30.00
Côte à l’os van ons Belgisch “Witblauw” (verkrijgbaar per persoon) 35.00
Côte à l’os van Ierse Ribeye  (verkrijgbaar per persoon) prijs per persoon 36.00
Côte à l’os “Oedslach”  by Dierendonck (prijs per persoon) 56.00
Filet pur van ons Belgisch “Witblauw” 36.00
Lamskroon / lookboter 35.00
Gamba's "Black Tiger India (5stuks) 34.00
Op vel gegrilde zalm  32.00
Scampi (wild catch – black tiger) / huisgemaakte tartaar 32.00
Gegrilde tonijn  32.00
Kreeft v/d Chef (specialiteit v/d Chef) NIET OP VRIJDAGAVOND  65.00
>Verse sausen van de Chef : béarnaise, champignon, peper, choron 3.00
Gratin aardappelen (verse eigen bereiding) 2.00


Bij alle hoofdgerechten zijn er verse frietjes of een aardappel in de pel inbegrepen, salade en tomaat.

  

Suggesties 
 

 iedere week zijn er andere suggesties, speciale côte à l'os,...

 

 

 

Menu “Het Tomme Goed” 

€ 60.00

Voorgerecht
 
Rundscarpaccio van ons Belgisch Witblauw / olijfolie / balsamico / Parmezaanse schilfers / rucola
of
Artisanaal gerookte zalm (top kwaliteit) / ajuin / peterselie / citroen / vinaigrette (toeslag 1 euro)
of
Garnaalkroketten v/d Chef (toeslag 2 euro)
 
Hoofdgerecht
 
Côte à l’os van ons Belgisch “Witblauw” (verkrijgbaar per persoon)
of
Côte à l’os van Ierse Ribeye (verkrijgbaar per persoon)  €62.00
of
Côte à l’os “Oedslach”(verkrijgbaar per persoon) €82.00
of 

 NIEUW proef 2 soorten in 1 keer (verkrijgbaar vanaf 2 pers. en veelvoud van 2)

côte à l'os Witblauw en Ierse Ribeye  €63,00/p.

iedereen moet gelijke bakwijze hebben

of

 NIEUW proef 3 soorten in 1 keer (enkel verkrijgbaar voor 3 /6 / 9 pers. of meer

côte à l'os Witblauw, Ierse Ribeye en Oedslach €70,00/p.

iedereen moet gelijke bakwijze hebben

of
op het vel gebakken zalm €58,00/p.
of
gegrilde scampi (wild catch - black tiger)  €58,00/p.
 
bij het hoofdgerecht worden verse frietjes of aardappel in de schil, salade en tomaat geserveerd,
met sausje naar keuze
Dessert 
 
Irish coffee  
of
Dame Blanche
 

 

Kinderkaart 
   
Kaaskroket (1 stuk / 2 stuks) 9.00 / 15.00
Garnaalkroket (1 stuk / 2 stuks) 13.00 / 21.00
Gegrilde chipolata 14.00
Hamburger "Het Tomme Goed" 14.00
Gegrilde Côte à l'os Witblauw (mager en mals vlees) 18.00
Gegrilde scampi's (6 stuks) 22.00
 Crusty chicken 5 stuks 16.00 

 

Dessert 
   
Advokaat 8.00
Kolonel (3 bollen citroensorbet / wodka) 13.00
Crème brulée (eigen specialiteit) 9.50
Chocolademousse v/d Chef 9.50
Coupe vanille 8.00
Coupe advokaat 10.00
Dame Blanche 10.00
Chocolade moelleux / ijs 12.00
 Aardbeien natuur (seizoen) 7.00 
sorbet van citroen 8.00 
 Coupe verse aardbeien (seizoen) 12.00 

  

Voor de kleine snoepertjes

   
Kinderijs (2 bollen) 7.00
Kinder dame blanche 8.00

Het Tomme Goed b.v.

José Vanbeselaere
Rijkegemkouterstraat 7
8700 Tielt

Tel. 0477 513 888

BE.0553.769.238

KBC BE61 7360 0468 0417

info@hettommegoed.be 

Schrijf uw in op onze nieuwsbrief

ook verkrijgbaar bij
“Bij Hilde & Lieven"

Ieperstraat 53 te 8700 Tielt
Openingsuren
Maandag t.e.m. zaterdag 5u.15 – 19u.00
Zondag 10u.30 – 12u.00

Reserveer uw tafel